Følg oss på Facebook

 
Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
SPANIA FERIE- Villa med privat passeng - fra kr 1600 pr. uke -- skandinavisk/norsk TV - wifi - Skriv ut

   Tips noen om boligen    Kart   Send en forespørsel    Flere bilder
Utleier: Erling Brattlid   Epost: brattlid@live.no
Telefon: +4794895499   Mobil:
Soverom/sengepl: 4 soverom. 8 sengeplasser   Type bolig: Villa
Aircondition: Ja   Strandavstand: 1900m
Adresse bolig: Lomas de Cabo Roig   Tilgjengelig:
 
Info om boligen
LEDIG : SE UTLEIEKALENDER OVER HER .

Boligen på 135 m2, har 4 soverom, 2 bad + wc ,2stuer, 2 kjøkken, terrasse,2 balkonger , eget basseng (6x3 meter), og god plass ute. Det er fast sengeplass til 7 personer + 1 ekstra madrass og en luftmadrass .. Boligen har TV med norske/skandinaviske og engelse TV-kanaler og trådløst internet.

Boligen er godt utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, microbølgeovn, kaffetrakter og ellers vanlig kjøkkenutstyr. barnestol, , vogn, dyner, handklær og badehandklær.Ute er det hagemøbler, solsenger og grill.

Eiendommen er innegjerdet med låsbar port. Boligen har fine solforhold hele året.
Hagen har privat svømmebasseng på 6x3 m og utedusj og palmer. Her er det også dobbel spisegruppe for 10-12 personer . Det er også en sittegruppe under tak i hagen. Boligen har 4 soverom og 2 bad + Wc og spisestue med spiseplass til 6 personer.Det er også et ekstra enkelt kjøkken i kjelleren med installert kjøleskap og vask mm. To av soverommene har 150x200 senger, og to av soverommene har enkle senger . Det er Tv stue med over 100 kanaler av norske og engelske . og kjellerstue med tv for spill/video etc. Fra balkongen i 2.etg har man utsikt til havet ..

Det er plass til bil på tomten.


Boligen har trådløs INTERNETT og NORSKE TV KANALER.

Info om området

Det er ca 15 minutter gange til Kjøpesenter zenia boulevard , og 10 min gange til restauranter og barer. Lite trafikkert gate. Bare 5 min kjøring til flott golfbane.
5 min med bil til de flotte strendene i Cabo roig.

Prisinformasjon :
for intill 4-personer
Juni - September kr 6900 pr. uke.inkl alt .
Oktober - Mai 1600 kr pr. uke.
25% betales på forskudd for å reservere boligen. Resterende betales 6 uker før ankomst.

Info om rengjøring
Sluttrengjøring er obligatorisk. 98 euro

Diverse Info:
Fly med SAS, Ryanair eller Norwegian til Alicante, eller Norwegian til Murcia.
Vi er behjelpelige med formidling og henting / bringing til flyplass.
 
 
Info om området
Villas de Santa Inés er et boligfelt med eneboliger hvor de aller beste byggematerialene er tatt i bruk. Området ligger på et sted kjent som Las Lomas de Cabo Roig, i Orihuela Costa, i gåavstand fra alle fasiliteter og tjenester som denne byen kan tilby. Boligfeltet har svømmebasseng , hager og parkeringsplasser.Det er også lekeplasser ,fotballbane og basketbane fra 100- 300 m bortenfor huset .Det tar 5 minutter med bil å komme seg til de flotte, finkornete sandstrendene i Cabo Roig og dersom du er interisert i golf kan du reise hele tre golfbaner med konkurransestandard i området: Villamartin, Campoamor og Las Ramblas, alle ligger en 5-10 minutters kjøretur unna. Gocart og badeland er også i nær området.


 
Prisinformasjon
fra kr 1600 inkl strøm pr uke .
forspørsel på mail :brattlid@live.no

 
Info om rengjøring
obligatorisk 98 euro
 
 
Kart over området
Se Kart

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss herSpaniasommer -  viktig info om annonsene og innhold 
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!

Været i Spania Skriv ut

 

                  

     Sjekk dagens eurokurs