Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
Albir- stort hus med 5 soverom ( s-1452) Skriv ut

Prisantydning:
399 000 €
 
Info om boligen:
NÆR SENTRUM AV ALBIR. Denne tomannsboligen består av 5 soverom. På første etasje finner vi en overbygd terrasse, stue med spiseplass, gjestetoalett og 1 soverom. I første etasje er det 4 soverom og 2 bad. På toppen er det takterrasse med fantastisk sjøutsikt. Huset har privat svømmebasseng med automatisk rensesystem, BBQ område, sentral gassoppvarming, tre peis og A / C. Eieren nylig malt huset ...

LEGG PEKER  OVER BILDENE


   Tips noen om boligen       Send en forespørsel   
Selger: Costa Blanca Booking   Epost: sale@costablancabooking.com
Telefon: (+34) 620 858 617   Mobil:
Soverom: 5   Type bolig: Hus
Bolig/Tomtestr: 171 kvm - byggeår 2004   Strandavstand: 4 km
Adresse bolig: Albir  
Prisantydning:
399 000 €
 
Info om boligen
NÆR SENTRUM AV ALBIR. Denne tomannsboligen består av 5 soverom. På første etasje finner vi en overbygd terrasse, stue med spiseplass, gjestetoalett og 1 soverom. I første etasje er det 4 soverom og 2 bad. På toppen er det takterrasse med fantastisk sjøutsikt. Huset har privat svømmebasseng med automatisk rensesystem, BBQ område, sentral gassoppvarming, tre peis og A / C. Eieren nylig malt huset utvendig, med høy beskyttelse belegg.
 
 
Info om området
Alfaz del Pi ligger ved foten av Sierra Berina ca. 40 min. kjøretur nordover fra Alicante flyplass. Byen har den nest største konsentrasjonen av norske bosatt i utlandet. Byen har norsk skole og norsk sjømannskirke.En nasjonalt anerkjent filmfestival arrangeres hvert år i byen.
I tilknytting til Alfaz del Pi, ligger Playa de Albir - som også ligger mellom Benidorm i sør og Altea i nord.
Trygghet og trivsel - sol og varme - er stikkord for ditt nye liv i Albir og Alfaz del Pi. Her bor du godt og kan kombinere et varmere liv med ferske norske brød,ferske aviser,norsk TV, kirkekaffe og verdens beste vafler i sjømannskirken. Dette - og mere til - får du på kjøpet når du bor og ferierer i Alfaz del Pi . Den lille byen med de store opplevelsene og aktivitetene.
 
 
Diverse Info
Costa Blanca Booking - Din boligspesialist i Albir..
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 350 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.
 

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss her

Andre boliger fra samme tilbyder

Til salgs

Spaniasommer - info om annonsene og innhold - 2014:
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!

Været i Spania Skriv ut

 

                  

     Sjekk dagens eurokurs