Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
Albir- Pen strandleilighet, totalrenovert! (s-1153) Skriv ut

   Tips noen om boligen       Send en forespørsel   
Selger: Costa Blanca Booking   Epost: sale@costablancabooking.com
Telefon: (+34) 966 864 740   Mobil: (+34) 966 864 740
Soverom: 2   Type bolig: Leilighet
Bolig/Tomtestr: 70 m2. Byggeår: 1976   Strandavstand: Ved stranden
Adresse bolig: Albir  
Prisantydning:
199 000 €
 
Info om boligen
LEILIGHET VED STRANDEN - TOTALRENOVERT.
Leilighet reformert 2010-11 og av meget god standard. Har en stue med spisestue og åpen kjøkkenløsning med nye hvitevarer installert av god kvalitet. Har 2 soverom, 1 bad med høy kvalitet dusj og et gjestetoalett. Air condition varmt og kaldt. Felles hage med parkeringsplass.
 
 
Info om området
Albir er den populære badebyen i Alfaz kommune. En pen by med flott strand og nydelig strandpromenade som strekker seg helt til nabobyen Altea. Albir har mange gode restauranter og et rikholdig utvalg av butikker og service- kontorer for alle behov. Her finnes flere norske butikker sammen med de lokale spanske, og innslag fra flere europeiske nasjoner. Albir har norsk skole, og sjømannskirken ligger i denne byen.
 
 
Diverse Info
Costa Blanca Booking - Din boligspesialist i Albir..
Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 350 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.
 

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss her

Andre boliger fra samme tilbyder

Til salgs

Spaniasommer - info om annonsene og innhold - 2014:
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!

Været i Spania Skriv ut

 

                  

     Sjekk dagens eurokurs