Følg oss på Facebook
   
 
Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
Pollensa - Flott eiendom m/2 soverom til leie i rolige og flotte omgivelser (MU3650) Skriv ut

   Tips noen om boligen    Kart   Send en forespørsel    Flere bilder
Utleier: Mallorcautleie v/Bente & Tommy   Epost: mallorcautleie@gmail.com
Telefon: +47 40075085   Mobil: +47 40075085
Soverom/sengepl: 2 soverom / 4 sengeplasser + evt barneseng   Type bolig: Villa
Aircondition: Ja   Strandavstand: 9 km (5 min med bil)
Adresse bolig: Pollensa   Tilgjengelig:
 
Info om boligen
Villa Moreno er en koselig villa som ligger landlig og fint til. Villaen består av stue med spisestue og salong, kjøkken m/oppvaskmaskin, elektrisk ovn, komfyr, vaskemaskin, mikrobølgeovn osv. Kjøkkenet er adskilt med en frokostbar. Det er ellers 2 soverom og 1 bad. Soverommene har garderobe og AC enheter. Det er ogsp WIFI i huset, samt oppvarming for de som leier tidlig i sesongen.

Svømmebassenget er i tilknytning til terrassen, og er omgitt av vakre hager. Det er en murstein grill og en overbygd terrasse med sittegruppe, med utsikt mot bassenget, hager og fjellene i det fjerne. Sammen med sine trær, busker og fargerike blomster, er dette et flott sted å slappe av og nyte de middelhavs solfylte dager.


 
Info ute/terrasse

 
Info om området
Pollensa er et veldig populært feriested. Ligger fredelig og landlig til, og samtidig er det ikke mer enn ca 3 km til gamlebyen i Pollensa.
Der finner man mange koselige restauranter, barer og butikker. Er også marked i Pollensa hver uke. I tillegg er det bare 5 min med bil til strendene i Puerto Pollensa og Cala San Vicente.
 
Prisinformasjon
Pris pr. uke 2017:
06.05. - 19.05.: kr. 9.800,-
20.05. - 31.05.: kr. 12.900,-
01.06. - 30.06.: kr. 14.900,-
01.07. - 25.08.: kr. 18.900,-
26.08. - 30.09.: kr. 14.900,-
01.10. - 03.11.: kr. 9.800,-

Prisene inkl. Ecotax (turistskatt), strøm, sengetøy, håndklær, 1 barneseng og rengjøring.
I perioden 01.07. - 25.08. leies denne villaen kun ut lørdag - lørdag.

Rombeskrivelse
Stue, kjøkken, 2 soverom og 1 bad.
 
Info om rengjøring
Sengetøy, håndklær og rengjøring er inkl. i leien. Sengetøy byttes hver 7. dag, og håndklær 2 ganger pr uke.
 
Diverse Info
- Pollensa
- 2 soverom
- 1 bad
- Satelitt-TV
- Oppvaskmaskin og vaskemaskin
- Wi-Fi
- Bordtennisbord
- Pool størrelse: 8 x 4 meter. - Dybde: 1,10 til 2,10 meter. (ca.).
- Avstand til stranden: ca. 9 km
- Avstand til byen: ca. 3 km

ANKOMST / AVREISE:
Huset kan overtas ankomstdagen kl 16:00, og avreise må skje innen kl 10:00. I de tilfeller der huset ikke er utleid samme dag som dere kommer,
så kan det være mulig å overta tidligere enn kl 16:00. Samme gjelder ved avreise, men dette vil dere i så fall få beskjed om. Ellers er det dessverre ikke mulig å endre de oppgitte tidspunktene.

For de som har sen flyavgang hjem igjen, så kan det være lurt å leie en dag ekstra slik at en beholder leiligheten frem til en må dra til flyplassen.
Ellers kan det kanskje være en ide å avslutte ferien med en dag i Palma...

TRANSPORT / LEIEBIL:
Vi har avtale med både transportselskap og seriøst leiebilfirma, så for de som ønsker at vi skal bestille transport fra / til flyplassen eller leiebil, så ta kontakt.
Transporten er privat (ikke andre passasjerer), slik at dere blir kjørt direkte til feriestedet. Hyggelige sjåfører og fine biler.
Bestiller vi leiebilen for dere, så slipper dere å betale noe før bilen blir levert på flyplassen. Nyere biler med fri km og forsikring inkl i oppgitte priser.


KOKK:
For fullstendig avslapning og utsøkt mat mens du er på ferie. Hva med personlig kokk som lager frokost, lunsj og middag i villaen. Du kan be om et, to eller tre måltider servert per dag. Menyene vil bli tillaget av ferske råvarer, og etter smak og behov fra den enkelte. Eller kanskje du bare ønsker levering av god mat, eller hageselskap med mallorcansk mat / BBQ eller en tur på middelhavet i en flott Yacht med egen kokk? Mange muligheter, så ta kontakt for mer info og priser.

 
Kart over området
Se Kart

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss her

Andre boliger fra samme tilbyder

Til leieTil salgs

Spaniasommer -  viktig info om annonsene og innhold 
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale om leie inngås oppfordres interessenter å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!