Følg oss på Facebook
   
 
Finn bolig til leie fra: Til: Område: Boligtype: Senger:
Penthouse leilighet til leie! Nyt høsten og vinteren i Spania, alle fasiliteter! Skriv ut


   Tips noen om boligen       Send en forespørsel   
Utleier: Stein Sommerseth   Epost: stein@sommerseth.com
Telefon: +47 69 16 60 64   Mobil: +47 928 81 091
Soverom/sengepl: 3 soverom/6 sengeplasser   Type bolig: Leilighet
Aircondition: AC i alle rom   Strandavstand: 5 min med bil - 1 km
Adresse bolig: Gazules del Sol, Avenida de la Alquería 1, 29679 Benahavís, (Málaga)   Tilgjengelig:
 
Info om boligen
PENTHOUSE LEILIGHET, totalt 210 kvm over 2 etasjer, med utsikt til både sjø og fjell.
Leiligheten er på ca. 140 kvm fordelt over to etasjer (Duplex) med 3 soverom, 2 bad, gang, stue/spisestue, kjøkken og vaskerom, og har i tillegg 3 terrasser på tilsammen 70 kvm.
Marmor/fliser på alle gulv, AC varm/kald i alle rom, masse garderobe-/skap plass, samt boblebad på bad tilhørende hovedsoverom i 2. etg..
Fullt utstyrt kjøkken med ovn, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys og vannkoker, kaffetrakter og Nespresso kaffemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel i separat tilstøtende rom. I stuen er det spisebord med plass til 6(8) personer, sofa og stoler, samt flott gasspeis for varme og kos vinterstid.

Nytt (2012) utekjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, og vaskekum på terrassen i 2. etg. Stor Weber gassgrill for grilling og kos! Spiseplass til 6-8 personer.
Terrassen utenfor soverom (med havsutsikt) har 2 sofaer, bord, solseng m.m.. Den tredje terrassen utenfor stuen har stort spisebord med plass til 6-8 personer.

40" LED-TV, hjemmekino anlegg m/DVD/CD/Radio, med tilkopling for iPod / iPad / iPhone og PC. Apple TV.
Stort utvalg av TV-kanaler, både norske og internasjonale, i HD og i vanlig kvalitet. (15 norske, 19 svenske, 21 danske, 11 finske, 19 engelske + spanske + 13 skandinaviske radiokanaler)
Bredbånds internet med tilkopling via kabel eller trådløst (Wi-Fi).

To parkeringsplasser i kjeller med heis opp til leiligheten.

Dersom dere er flere familier, så har vi bekjente som har en leilighet (2 soverom) på ett plan og en leilighet med 3 soverom (samme type som vår leilighet - Penthouse) på samme området.
 
Info ute/terrasse
"Gazules del Sol" anlegget består av 8 bygninger med 170 leiligheter og er pent beplantet og opparbeidet med flotte murer, veier og gangstier. Det er masse blomster, grønne planter, busker og trær som er typisk for denne delen av Europa. Det er fire utendørs bassenger på området og ett barnebasseng, samt et oppvarmet basseng innendørs. Dette ligger i et bygg med treningsstudio, boblebad, eget garderobe-anlegg med dusjer, badstu, samt "Padle-tennis"-bane rett på utsiden. Paddle tennis er et utspring fra tennis og veldig utbredt i Spania. Se : http://en.wikipedia.org/wiki/Paddle_tennis
Kjempegøy og veldig god trim! Racketter og baller finnes i leiligheten.

Leiligheten har én terrasse med bord og stoler direkte ut fra stuen, og to terrasser på øvre plan. Den ene av disse som ligger mot nord med utsikt mot fjellene har eget "utekjøkken" med kjøleskap, oppvaskmaskin og -kum, bord med 6 stoler og stor Weber-gassgrill. Den andre terrassen oppe har utgang fra "master-bedroom". Den har en overbygget del med 2 sofaer, stoler og bord. Resten av terrassen er åpen og har solstoler klar for deg som er ute etter litt brunfarge eller bare vil ta en "liten lur" utendørs!
 
Info om området
"Gazules del Sol "ligger meget fint plassert med kun 5 minutter til San Pedro og Benahavís, og 10 minutter til Puerto Banús.
Kjører man motorveien fra Malaga flyplass er man framme på mellom 40 og 45 minutter. Gibraltar ligger bare en 35-40 minutters biltur unna!
Mercadona-butikk rett utenfor hovedporten.

Det finnes flere flotte strender i området som passer perfekt for både stor og liten, for de som vil være på en strand hvor det er god plass, eller for de som også ønsker "å sole seg i glansen" av en kjendis eller to på Puerto Banús´ og Marbella's berømte strender, samtidig som man soler seg for å få litt farve på kroppen også!
I San Pedro finnes også en flott strand med alle fasiliteter, stranda er over 500 m lang og 40 m bred. Her er også en flott strandpromenade for trim, eller bare en spasertur på kveldstid for å se på og ta del av kvelds- og nattelivet. De finnes også flere "Chirungitos" langs stranden hvor man får god mat og drikke i tillegg til "atmosfæren" slike steder har å tilby! Ellers finnes det mange små og store strender hele veien mot Gibraltar eller mot Marbella og Fuengirola.

SanPedro's gamleby og sentrum har også masse å by på og er absolutt verdt et besøk. Marked hver torsdag fra ca. 08-14, hele året! Det største markedet i omegnen er i Puerto Banus/Nueva Andalucia (Rett ved tyrefekter arenaen). Her finner du stort sett "alt"! Hver lørdag fra ca. 08-15, året rundt!

Det er mange restauranter, aktiviteter og severdigheter som vi kan anbefalle i nærområdet til leiligheten! Bare spør oss!

Spiller du golf er du kommet til rett sted! Du finner 6-8 golfbaner innenfor noen få minutters kjøring og over 50 totalt på Costa del Sol.
Den nærmeste - Atalaya Golf Club - ligger rett ved siden av Gazules del Sol, har 2 x 18 hull og er en favoritt blandt mange! Driving rangen er bare 500m unna.
Her er noen til: La Quinta Golf – Los Arqueros Golf – La Zagaleta – Los Naranjos – Las Brisas – Monte Mayor Coto la Serena – El Paraiso – Aloha Golf – La Alqueria – Guadalmina Club, m.fl.

Ellers er det flott turterreng i områdene rundt "Gazules del Sol" og i nærheten av den sjarmerende landsbyen Benahavís som ligger helt inntil naturparken "Sierra de las Nieves". Hva med en guidet spasertur i ljuvet og langs elvebredden av Rio Guadalmina bare en kilometer fra leiligheten?
Benahavís MÅ bare oppleves! Dette er en av de gamle "Pueblos" som forsatt har sin sjarm i behold, med gamle bygninger og smale gater! Her finner du også mange restauranter med god mat og drikke og ikke minst en herlig atmosfære! "Viva España"!

Leiligheten ligger flott til som et utgangspunkt for dagsturer til de fleste steder i Andalucia eller for en båttur til Marokko!
 
Prisinformasjon
Priser per uke "alt inklusive":
Høysesong: € 1.500 / uke (21.06-15.08.2018 + jul/nyttår/påske)
Mellomsesong: € 1.000 / uke (mai, juni og september)
Lavsesong: € 700 / uke ( oktober-april)

TILBUD 2013/14:
Leie av 2, 3 eller 4 uker i Oktober-Desember og Januar- April til følgende priser: 2 uker €1.200 - 3 uker €1.600 - 4 uker €1.950
(Gjelder ikke jul og påske)

SEND gjerne en SMS med kodeord "LEIE" mellomrom og "din beskjed til meg" til 590 10000, så kontakter jeg deg!

Billige flybilletter: Klikk på linkene nederst på siden og finn din reise!

Se også: http://www.stein.sommerseth.com
Klikk på linken lengre ned på siden.
Rombeskrivelse
Leiligheten er over to plan. Hovedplanet består av Kjøkken/vaskerom, Stue/spisestue med flott gasspeis, stor flatskjerm, hjemmekino-anlegg, 2 soverom og bad, samt terrasse med stort spisebord ut fra stuen.
Øvre plan består av to flotte terrasser (21 og 27m2), ett stort soverom og bad med boblekar, separat dusjrom, toalett, bidé og to vasker.

- Alle soverom har dobbeltseng
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Spisebord i stue med 6 stoler
- Havemøbler på alle verandaer
- Stor Gassgrill (Weber) på veranda oppe
- Fullt utstyrt kjøkken (inne og ute) med alt man trenger
- Internet (trådløs/kabel)

 
Info om rengjøring
Inkludert i prisen (etter endt opphold). Vask utover dette kan avtales.
 
Diverse Info
Parkeringsplasser (2 stk) i underetasjen med fjernkontroll for åpning av port. Heis fra parkeringskjeller og opp til leiligheten.
Sikkerhet: Området er lukket for innkjøring av andre enn beboere. Det er 24 timers vakt i porten. Egen kode/fjernkontroll for å åpne porten og garasjen. Video-overvåket område og porttelefon med video til leiligheten.
Alarm tilknyttet vaktselskap, safe i leiligheten. Nydelig beplantet have-/friområde på 20.000 m2, med 4 utendørs svømmebasseng + ett barnebasseng. Anlegget har også eget GYM/SPA med Jacuzzi boblebad, sauna, garderobe/dusj og et herlig innendørs basseng (oppvarmet i vinterhalvåret). Utendørs Padle-Tennis bane. Stort utvalg av restauranter og butikker innenfor 3-10 minutters kjøring. Nærmeste restaurant (Argentino Grill) er rett ved innkjørselen til Atalaya Golf, og Cortijo de Cortés som begge ligger en kort spasertur unna leiligheten. Nærmeste butikk, Mercadona, ligger 100m fra innkjøringen til området. Ellers anbefales et besøk eller flere på ekte spanske restauranter i Benahavís og San Pedro! (se bilder).
Vi kan også tilby transport fra/til flyplass, ekstra vask av leiligheten under opphold (må avtales på forhånd), barnesenger og- barnestoler til leiligheten, kontakt til bilutleiefirma (som vi har brukt i snart 10 år selv!) m.m.. Utleie er basert på lør-lør, men avvik kan avtales. Leietaker må være minimum 25 år. Ikke langtidsleie.
 

Tjenesten er levert av www.spaniasommer.com. Ønsker du også online boligprospekt - kontakt oss herSpaniasommer -  viktig info om annonsene og innhold 
All informasjon på annonsene står for eier/utleiers regning og Spaniasommer kan ikke bli holdt ansvarlig for evt feil i annonsene eller overbooking/forskuddsbetaling med mer. Før bindende avtale om leie inngås oppfordres interessenter å innhente komplett informasjon fra megler, selger eller utleier.
 

Her kan du bestille leiebil via spaniasommer!